Ki szeret igazán?*

  • 2017.12.12.
  • 8

Ismét egy rendkívül elgondolkodtató könyvet olvastam Bóna Lászlótól. Olyan kérdéseket feszeget, ami bizonyára mindenkit érint, érdekel. Gondolnánk például, hogy a szeretet összefüggésben van az önismerettel? A szerző elemzi azt is, miért lehet, hogy valakit épp azáltal szeretünk meg, mert megismertük, valakiből pedig épp akkor ábrándulunk ki, amikor alaposabban megismertük. Hát ez hogy lehet? Mit lehet valakiben megismerni és hogyan? Mi az, ami megismerhető és mi nem az? Valóban nem szeret, akiről azt gondolom, nem szeret? És miből tudhatom, hogy tényleg szeret-e, aki szeret? Tovább is van: tényleg nem szeretem, akit nem szeretek? Baj-e, ha nem szeretek valakit? Szóval ki szeret IGAZÁN?
Elmélkedni ezekről a kérdésekről, nagyobb önismeretre jutni mindig aktuális. A gondolatébresztő kötet karácsonyi ajándéknak is remek választás!
A könyv Bóna László háromrészes, homeopátiás szemléletben tartott előadás-sorozatának szerkesztett anyaga – segítségével kirándulást tehetünk a valóság különböző szintjei között, a hasonlóság felismerésében rejlő szeretet megfigyelésével. 
* Bóna László: Ki szeret igazán? A szerző könyvei megrendelhetők a kiadónál: 
https://www.visvitaliskiado.hu/bona_laszlo_konyvek