Vigyázz, hogy ne nézzenek terroristának a repülőn, avagy Móni utazási tanácsai

  • 2017.06.27.
  • 9

Az jutott eszembe erről a videóról, hogy amikor Angliába mentünk, kisebbik fiam, Bence(17) levadászta a netről, hogyan lehet igazán klasszul elpakolni a cuccokat a bőröndben. Ez látható ennek a videónak az elején.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));12 tricks for those who love traveling12 tricks for those who love traveling.bit.ly/2ng7EKlKözzétette: 5-Minute Crafts – 2017. május 24.
Meg is csinálta, magának, és bátyjának, Bálintnak(20) is. Minden egyben volt, a reptéren leadtuk a nagy bőröndöt, azon kívül mindenkinek volt egy saját kézipoggyásza – Bence ebbe csomagolt be maguknak. Egyszer csak látjuk ám, hogy Bálintot feltartóztatják, és pakolják kifele az összes holmit, szedik szét a gondosan összegöngyölt ruházatot. Bent felejtette a bankkártya méretű zsebkését a pénztárcájában.
Innentől nagyjából potenciális terroristaként bántak vele, Bence melója pillanatok alatt vált semmivé. A zsebkés pedig – természetesen – a kukában landolt.
A történettel csak arra szeretnék rámutatni, hogy ha ekkora energiát fektettek a csomagolásba, ügyeljetek az apró részletekre is.Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni...