Körtés karobos kevert (vegán)

  • 2013.10.21.
  • 3

Egyszerű, gyors, finom és egészséges Kell ennél több? :-)
Hozzávalók:4 körte1/2 bögre durumliszt
1/2 bögre finomliszt3 ek.
karob
1
csomag foszfátmentes sütőpor1 bögre szójajoghurt1/2 bögre bio 4 szűz olaj10 dkg xilit (nyírfacukor)dióElkészítés:A száraz alapanyagokat (xilit, lisztek, karob, sütőpor) összekeverjük,majd hozzáadjuk az olajat és a szójajoghurtot. Alaposan összedolgozzuk. Egy tepsit kiolajozunk-lisztezünk, és beleöntjük a masszát, majd ráhelyezzük az előzetesen magházától óvatosan megfosztott és karikákra vágott körtét, mindegyik közepébe egy diószemet teszünk. Előmelegített sütőben 170 fokon 25-30 perc alatt kisütjük.