SZEGFŰGOMBÁS GNOCCHI

  • 2017.08.17.
  • 9

Nagyon egyszerűen elkészithető étel, ráadásul nagyon finom. A szegfúgomba igen jó ízű, kellemesen fűszeres.Nagyon könnyű ezért pár dekából is lehet finomat főzni.Hozzávalók:1 csomag gnocchi10 dkg szegfűgomba1 dl tejszin, lehet nővényi is1 fej vöröshagymasó, izlés szerintkevés örölt borskevés olajreszelni való sajtvágott petrezselyemElkészités:A gnocchit lobogó sós vizben megfőzöm, leszűröm. A hagymát apróra vágom, aranybarnára karamelllizálom az olajon majd ráteszem a megmosott gombát és megsózom, borsozom majd felöntöm a tejszinnel ésátmelegitem. Tálaláskor megszóróm apróra vágott petrezselyemmel és reszelt sajttal.