CSIRKEMELL, FETÁVAL ÉS KAKUKKFÜVEL

  • 2013.04.15.
  • 5

Hamar elkészül és igen kellemes izü étel.Hozzávalók: 4 db kicsontozott csirkemell









40 dkg koktélparadicsom









4 vastag szelet fetassajt









1 csokor friss kakukkfü










frissen örölt feketebors










olivaolajA csirkemelleket a vastag részénél késsel nyissuk meg. Mindét oldalunkra daráljunk bőven, frissen örölt borsot. A késsel vágott mélyedésekbe tegyünk
egy- egy feta szeletet.és takarjuk be a hússal, és helyezzük egy olivaolajjal kiolajzott tepsibe vagy jénai tálba. Szórjuk rá a megmosott koktélparadicsomokat, erre is darájunk borsot Tegyük rá a kakukkfüvet
és locsoljuk meg a 3-4 evőkanál
olivaolajjal.Előmelegitett sütőben 170-180 fokon 35- 40 percig süssük, mig szép pirosra nem sül.A tányéron vágjuk kétfele a megtöltött csirkemelleket, mert igy jól fog mutatni.Kaldeneker György receptje alapján