Három új innovációval köszönti a tavaszt a chocoMe

  • 2014.03.19.
  • 5

A tavaszi megújulás a chocoMe-t is elérte: számos új finomsággal és teljesen megújult weboldallal kezdi a csokoládémanufaktúra a kedvenc évszakát.
Raffinée Pekándió RF104
Sós-vaníliaporos, karamelles tejcsokoládéval bevont pekándió hántolt ostyával A szeptemberben bevezetett új, Raffinée termékkategóriát a vártnál is nagyobb siker követte, ezért a piros gyümölcsök és a közkedvelt Piemonte-i mogyoró mellé a chocoMe alkotott egy édesen-sós költeményt pekándióval - az igazi ínyencek számára. A sűrűn kavargó karamelles csokoládé és a krémes tejcsokoládé édes nászát Tahiti szigetéről származó vaníliaporral és őrölt tengeri sóval tették még egzotikusabbá. A pekándiók ebben a csokoládéfolyamban mártóznak meg, majd hántolt ostyahalomba hemperegnek.
Carré. Az íz elkísér. 
A chocoMe legújabb fejlesztése – a Carré. Tenyérnyi méretű, „formabontó” csokoládé: a gömb alakú Raffinée fejlesztést követően a chocoMe újra visszatér a szögletes formákhoz. A téglalap alakú, 100g-os chocoMe táblák természet-ihlette, az aranymetszés arányait követő kialakítását átörökítették a négyzetes Carré-ra is, amely kompakt kialakításának köszönhetően mindig könnyen elérhetővé teszi a chocoMe élményt. Bár a méret változott, a cél ugyanaz maradt: a legfinomabb belga csokoládékra kézzel felhelyezni a világ 20 országából gondosan összeválogatott, legjobb minőségű feltéteket, elkészítve ezzel a legkülönlegesebb íz-összeállítású csokoládétáblákat. A Carré csokoládék 50 grammos kiszerelésben, 29 különböző ízvariációban debütálnak, 790 – 990 Ft közötti egységáron. 
Cukormentesen is édes a csábításÚj, cukormentes termékfejlesztésével a chocoMe a cukorbetegséggel élőknek és a cukrot nem fogyasztóknak is szeretne betekintést nyújtani a chocoMe páratlan ízvilágába. Hozzáadott cukrot nem tartalmazó csokoládékollekciójuk alapanyaga egy harmonikusan telt, összetett ízvilágú, 53,9% kakaótartalmú, speciális belga étcsokoládé, mely válogatott kakaóbab-szemekből, 100% tisztaságú kakaóvajból, bourbon vaníliából és a cukrot helyettesítő maltitólból készült. A cukormentes csokoládék ötféle ízösszeállításban 2014. márciustól elérhetőek 50g-os kiszerelésben.
További info: chocoMe Kft.marketing@chocome.huwww.chocome.hu