Étel vakkóstoló 5 kontinensről a Samsungnak

  • 2013.06.15.
  • 9

Csúcstechnikai eszközök közt tartott étel vakkóstolást a Zamárdi Hotel Wellamarinban a Lucullus BT a Samsung kollégáinak. 5 kontinens 5 országának 5 ételének 5 hozzávalóját mutattuk be, ráadásként pedig volt egy kis chocoMe is.
A következő ételek kerültek kóstolásra:
Görög: Melitzano padlizsánkrém-saláta görög pitával (hozzávaló: fokhagyma)Koreai: bulgogi, speciális szószban pácolt marhahús egytálétel, szezámolajjal, hagymával (hozzávaló: szezámolaj)Mexikói: Csirke chipotle, azaz csirkemellcsíkok tejszínes-csípőspaprikás szószban (Hozzávaló: chipotle chiliszósz)Nigériai: Egusi, azaz Nigériai fűszeres raguspecialitás hallal és hússal (hozzávaló: szárított rák)Ausztrál: Pavlova habcsók (hozzávaló: bazsalikom az eperlekvárban)Ráadás, chocoMe: (liofilizált őszibarack)
A nap remekül sikerült, óriási érdeklődés volt a standunknál!
További fotók: http://indafoto.hu/lucullus