Hideg uborkaleves

  • 2019.06.18.
  • 0

Hozzávalók:2 db salátauborka - meghámozva1 db érett avokádó1 kis doboz natúr joghurt (én 20 dkg-ot tettem-nagy poharas volt nekem itthon)3 dl alaplé - kihűlve (leveskockából készítettem)3 szál újhagymasóborscsili ízlés szerintmenta vagy citromkakukkfű (ízlés szerint, én citromkakukkfüvet tettem)+
még a tálaláshoz:salátauborkaújhagymapár csepp olivaolajfrissen őrölt bors- az összes hozzávalót kimixeltem, hűtőbe tettem pár órára (legjobb egész éjszakára, jobban összeérnek az ízek.Tálaláskor uborkakockákat, újhagymakarikákat szórtam a tetejére, pár csepp olivaolajat csorgatam rá, és megszórtam frissen őrölt borssal.

Címkék

Levesek Uborka