Sósmogyorós bundában sült csirkecomb

  • 2018.07.01.
  • 0

Hozzávalók:alsó csirkecombok (nálam 12 db)sókb. 20-25 dkg sós pörkölt mogyoródurvára őrölt száraz csili (ízlés szerint)2 tojás1 evőkanál tejlisztkevés olaj a sütőpapír megkenéséhezA megmosott alsó csirkecombokat papírtörlővel szárazra töröltem, enyhén besóztam (figyelembe véve, hogy a mogyoró is sós).A tojásokat a tejjel és pici sóval villával felvertem.A mogyorót durvára vágdaltam és csilivel összekevertem.A combokat megforgattam lisztben, azután a tojásban, végül a durvára vágott csilis mogyoróban.Egy tepsibe sütőpapírt tettem, megkentem vékonyan olajjal és ráraktam a combokat.200 fokos előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt megsütöttem (amíg szép aranybarnára nem sült).