Pácolt sertéstarja

  • 2018.06.06.
  • 7

Van már receptem a blogon pácolt sertéstarjára, (Ketchupos-balzsamecetes,
Mézes-mustáros), ez most egy újabb.Hozzávalók:8 szelet sertéstarjaA pácoláshoz:2 evőkanál szójaszósz1,5-2 evőkanál sertéssült füszerkeverék1 evőkanál mustár1 evőkanál gránátalmaszirup2 evőkanálolaj1 teáskanál fokhagymagranulátum1 teáskanál barnacukorkevés frissen őrölt bors- a pác hozzávalóit összekevertem.A hússzeleteket kicsit klopfoltam, a széleken bevagdaltam,hogy sütés közben ne zsugorodjon fel, bekentem a páccal, üvegtálba rakosgattam, lefedtem a tálat és hűtőben hagytam pácolódni (minimum 4 órát, de legjobb egész éjszakát).Másnap egy teflonserpenyőben nagyon kevés olajon mindkét oldalukon lassan megsütöttem.Sült krumplival és paradicsomsalátával tálaltam.

Címkék

Tarja