Tonhalas-tojásos szendvicskrém

  • 2016.01.18.
  • 7

Hozzávalók:1 doboz olajos tonhalkonzerv (Nixe márka, Lidl)3 főtt tojás2 evőkanál majonéz2-3 teáskanál tejföl5 db fekete olajbogyó1 teáskanál kapribogyósó, frissen őrölt borskb. 1 teáskanál citromlé
(ízlés szerint)apróra vágott petrezselyemzöld.Az olajbogyót apróra vágtam, a kapribogyókat félbe.A keményre főtt, kihűlt tojásokat nagyobb lyukú reszelőn lereszeltem.A tonhalról leöntöttem az olajat,majd villával kicsit széttépkedtem kisebb darabkákra..A majonézt, tejfölt, citromlevet jól kikevertem, sóztam. borsoztam,majd belekevertem az olaj- és kapribogyókat, petrezselyemzöldet. Végül hozzákevertem a lereszelt tojásokat, a tonhalat. Letakarva hűtőben pihentettem kb. 2 órát, hogyaz ízek összeérjenek.