Cukkinisajt antipasti

  • 2015.08.06.
  • 2

Cukkiniből készítettem sajtot, kókuszzsír snidling, pektin és parmezán hozzávalókból. Tapas, falatkák, előétel vagy délutáni beszélgetés mellé.Hozzávalók:fél cukkini2 ek kókuszzsír (ebből fél a cukkini megsütéséhez ami kb 2 perc)csipet Himalája sócsipet fokhagymasókét maréknyi snidlingkk sáfrány2 kk pektin (vagy bármilyen zselésítő anyag)2 ek reszelt parmezán (laktózmentes)egy csepp citromléElkészítés:a megmosott cukkinit felkarikázzuk és 2 perc alatt kókuszzsíron átsütjük. A többi hozzávalóval elturmixoljuk és szilikonos jégkockatartóba adagoljuk. Nekem ez 5 apró sajt lett. Egy éjjelre hűtőbe tesszük. Mindenféle jó falattal tálalhatjuk.