Pisztáciás fasírt grillezve

  • 2015.06.10.
  • 3

Hihetetlen gyorsan megsült ez a fasírt, komolyan nem hittem el, hogy grillen 5 perc alatt fasírtot lehet sütni. Különleges keleties ízt adott neki a pisztácia, viszont nem voltak benne olyan fűszerek ami miatt a gyerekek ne ennék meg. Tuti befutó a másnapi tízórais szendvicsbe is. Vagy tipikus party falat, tapas.Hozzávalók:600 g csirkehús ledarálva (mi itthon kézi húsdarálóval daráltuk)1 tojás1 gerezd fokhagyma apróra törvehHimalája só, bors80 g pisztácia a szemek felekre vágva30g valamilyen kenyérmorzsa (lehet gluténmentes vagy paleó mindegy valamilyen kenyér megszárítva ledarálva)Elkészítés:a hozzávalókat összegyúrjuk és 18-20 db apróbb laposabb gombócot készítünk. Forró grillre tesszük, mi nem a rácsra szoktuk hanem grilltálcára (érdemes rögtön kettőt is beszerezni, nagyon sokszor használahó ás elmosható). Max 3-3 perc oldalanként elég neki.