Grenadillo gyümölcs

  • 2013.09.03.
  • 9

A Grenadillo, vagy Granadilla fényes, sárga kemény héjjú gyümölcs. Ha megszeretnénk kóstólni, nem kell mást tenni, csak késsel levágni a tetejét és már kanalazhatjuk is a passio gyümölcsre hasonlító ízű és formájú belsejét. A magok ehetőek. Csak így magában is fogyaszthatjuk, vagy süteménybe keverve. A levéből, vízzel higítva üdítőt is készíthetünk.Magas az A és a C vitamin tartalma és segít az egészséges koleszterinszint megörzésében. Magas rosttartalma miatt enyhén hashajtó hatású.Aki szereti a passio gyümölcsöt, ennek a rokonának is barátja lesz. Finom és praktikus a saját kis tálkájában.Itt olvashatod a friss híreket.
https://www.facebook.com/pages/Legalizabb-gasztro-%C3%A9s-t%C3%B6rt%C3%A9nelem/402011363190704?ref=hl