"Férj megörzőként működünk 1516 óta" - avagy a legjobb vendégcsalogató táblák körképe

  • 2015.10.29.
  • 1

Nagyon tudom értékelni azt, hogyha nem direktbe akarnak minket megfogni a reklámok. Négy évet húztam le marketing szakon, mindig érdekelt az eladás, de az biztos, hogy egyszer sem tárgyalták a komoly könyvekben, hogy humorral meg kerülhetjük azt az egyszerű tényt, hogy hogy el akarunk adni valamit.
Az utolsó 20 évben talán miután azokat a könyveket, amiből tanultam már elküldték a nyomdába egy különleges generáció cseperedett fel a reklámszakemberek rutinját kinevetve: ők voltak azok, akik nem voltak szégyellősek játszani. Ahogy Huizinga is leírja a "Homo ludens" vagyis játszó ember című könyvében, akármennyi idősek vagyunk, vágyódunk arra, hogy játszunk. Így nem csoda, hogyha megfognak, közvetve a pénztárcánkat is megfogja az a kezdeményezés, ami életre hívja a játékot, az összekacsintást, a poént, az elme munkát.

Humorral még egy olyan helyre is bemész, ami nem biztos hogy tervben volt. A képlet egyszerű: elolvasod, felnevetsz és lehet hogy megkívánod az a beígért sört és értékelve a megfogó gesztust, be is ülsz egyre.Első és remélem nem utolsó Angliai utunk során szembesültem azzal, hogy valószínű minden magára valamit is adó hely tart egy embert, aki nagyon jól rajzol, vagy művész, hogy a napi menü táblára csodálatos műalkotásokat rajzoljon. Ha épp nem szolgál fel ilyen, akkor jó egy munkatárs akinek elképesztő csavaros esze van és látens humorista.Az utóbbiakból válogattam, ha döcög a fordítás elnézést érte, de jobb mintha elvárnám, hogy mindenki tudjon angolul vagy egy esetben franciául.Források: pinterest.com, boredpanda.com, 9gag.com 1. Edinburgh legidősebb férj "óvodája" 1516 óta. Nincs időd magadra? Szükséged van kikapcsolódásra? Vásárolni akarsz? Hagyd a férjed Nálunk! Alapcsomag: 1 sör, kényeztető csomag: egy dupla whisky.2. Pilates? Azt hittem sütit és tejeskávét mondtál.Így elég béna lefordítva, de szerintem zseniális mert a pilates és a tejeskávé fogyasztás annyira női dolog. Tökéletes csábító egy pitére, felette jókat nevetni.
3. Jobbra: Kézműves sör, balra mutat: nem kézműves sör.
4. Minden rendben? Akármi is a válasz - gyere és igyál egy kávét.
5. Ez a sunyi fajta: Nagy szöveg: Ma a sör ingyenes! A teljes szöveg: Ingyen wifi, hideg sör, ma és minden nap. Szerintem a nyugi felíratot az emberek 90%-a miatt biggyesztették oda.Tapasztalatom, hogy a felnőtt ember képes egy gyerek naivitásával viselkedni, ha valamit elsőre elolvas és azt akarja olvasni. Képes felháborodni és dühbe gurulni, ha szembesítik az igazsággal.
6. Kedvencem: A nap levese: Whiskey!
7: Boldog születésnapot! (egy ember a 365-ből azt fogja gondolni ez a felirat kísérteties)8. "Bízz bennem, tudsz te táncolni." - Vodka
9. Alkohol! Mert egy jó történet sem kezdődik azzal, hogy valaki salátát eszik.10. Bujkálsz az asszony elől? A kocsmai telefonok válasz díjai:1 euro: Neeeem, nincs itt!2 euro: Hiányoljuk ám!3 euro: Ivott egy italt és lelépett!4 euro: Egész nap nem volt itt...5 euro: Nem tudom kiről beszél.11. Ez nem fogyasztásra csábító, csak nagyon tetszett. A felügyelet nélküli gyerekeknek adunk egy kávét és egy ingyen kismacskát!!

12. Mondd és írd: Bacon hipnózis.
13. Nem szolgálunk ki/fel nőket itt. Magaddal kell hoznod a sajátod.
14. Óó, hogy utálod a melód? Miért nem mondod el? Itt van egy megfelelő csoport erre: Úgy hívják, MINDENKI és találkozhatsz velük a bárban.
15. Vegyél egy sört 2 áráért és a második sört ingyen adjuk!