Vajon párolt kucsmagomba medvehagymakrémes spagettivel

  • 2012.04.09.
  • 6


st1\:*{behavior:url(#ieooui) } Hozzávalók:
Fél csomag spagetti tészta Medvehagyma krém (nevezhetjük pesto utánzatnak is:-). 5 dkg. napraforgómag5 dkg. száraz, kemény juhsajt20 dkg. medvehagyma0.25 dl olivaolajsóA hántolt napraforgómagot serpenyőben megpirítjuk. A medvehagymát összevágjuk.A sajtot lereszeljük. Az összes alkotórészt aprítógépbe tesszük, és krém állagig keverjük. A makarónit sós vízben kifőzzük.
A gombát vajon megpároljuk, megsózzuk, addig főzzük amíg a levét teljesen elfövi. A kifőtt tésztát megkenjük a medvehagymás krémmel, rászórjuk a kucsmagombát, átforrósítjuk, s tálaljuk.