Lecsós zöldbab

  • 2019.12.18.
  • 8

A hús el is maradhat. A zöldbab köretnek is kiváló. Nem kell olyan sok húst enni még karácsonykor sem. Biztos mindenki van úgy néha, hogy csak úgy kísérletezget. Aztán kijön belőle, ami kijön. Hát ez nagyon jól jött ki! A férjem nem rajong az új ízekért, mégis nagyon ízlett neki.Hozzávalók:450 g mirelit zöldbab1 nagy lila hagymasó, bors,
fél mokkáskanál morzsolt bazsalikomfél mokkáskanál őrölt kömény1 dl lecsóolajElkészítés:Valójában úgy kezdődött, hogy az olajon megpároltam a csirkecombfilét, és a maradék levén kezdtem el párolni a zöldbabot. Fűszereztem, majd a végén hozzáadtam a kész lecsót is. Vágtam bele egy kis zöld bazsalikom levelet, és kaprot is. Fantasztikus lett az összhatás. Kenyérrel akár vacsorának is jó. Vagy bármilyen más húshoz köretnek.
Lecsós sertésszelet recept itt.