Joghurtos kevert birsalmával

  • 2018.10.06.
  • 3


Hasonlít a borzas almáshoz, csak ezt bögrével mértem. Nagyon finom lett a tetején megsült birsalma, de az is megpuhult, ami elsüllyedt benne.Hozzávalók 3dl-s bögrével mérve:1 bögre joghurt2 bögre finomliszt1 bögre cukor1 sütőpor1 teáskanál pálinka4 kis tojás1 birsalmamargarin a tepsihezElkészítés:A sütőport a liszthez adjuk, és jól elkeverjük a többi anyaggal. Egy kis tepsit kikenünk margarinnal, megszórjuk liszttel, és beleöntjük a tésztamasszát. A birsalmát kicsi szeletkékre vágjuk, és rászórjuk. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, kb fél óra múlva mérsékeljük a hőfokot, és tűpróbáig sütjük.Több birsalmás recept itt.Füle Lajos: Nincs vége mégKöszönöm, hogy az életURAM, ma szép,S kegyelmed idejének
nincs vége még.