Petrezselyem hajtatása, VERSENY! Összesítés

  • 2018.02.28.
  • 1

Itt hirdettem meg egy játékot, melyben az volt a feladat, hogy petrezselyemgyökeret kellett arra rávenni, hogy szép zöld leveleket hajtson. Ennél csak a Kedvenc képem játék volt egyszerűbb, mégis csak hárman jelentkeztek, de ennek is örültem.
Először Éva küldte el a jelentkezését, de valószínűleg fagyos volt a gyökere, nem megfelelően hajtott, így kiszállt a játékból. Mégis úgy gondolom, hogy említést teszek róla, mert érdemes benézni a blogjába....Aztán Katalin jelentkezett. Nagyon csinos terítőn nagyon csinos gyökérkével. 2 hét után szép lombozatot hajtott.https://katalin-konyha.blogspot.hu/2018/02/petrezselyem-hajtatasa-kethetes-zold.html............Mrs Same három versenyzővel indult, de sajnálatos balesetben kettő elhalálozott. A túlélő nagyon szép lett.http://habvero-fakanal.blogspot.hu/2018/02/petrezselyem-hajtatasa-verseny-2-het.htmlKöszönöm, hogy játszottatok. Mivel csak Katalin mérte le a leghosszabb levelet, így ő a győztes, de azért mind a ketten kapnak ajándékot. Egy-egy kis receptes könyvecskét és
igés falinaptárt. Katalinnak még egy kis saját termésű chilli paprikát is küldök, de lemaradt a képről. A héten igyekszem feladni a leveleket.