ÜNNEPEK, JELES NAPOK! SÜSSÜNK STOLLENT KARÁCSONYRA! Összesítés

  • 2017.12.28.
  • 5

Hol vagyunk már attól, hogy egy blogkóstolóra 53-an jelentkeznek? Nyár óta el sem indulnak a játékok, úgyhogy nagyon meg voltam elégedve ezzel a négy lelkes bloggertárssal, és csodálatos süteményeikkel.
KÖSZÖNÖM, HOGY JÁTSZOTTATOK!Itt hirdettem meg ezt a játékot karácsonyra. A történetét is itt lehet olvasni. Német kalácsot, drezdai stollent kellett sütni. Formája a bepólyált kis Jézusra emlékeztet, ezért hagyományosan karácsonyi sütemény a németeknél. Azért mi, magyar háziasszonyok is ügyesen megoldottuk a feladatot.
Katalin készült el először. Mondhatom gyönyörű lett a stollen. Szépen látszik a forma, a sok gyümölcs nagyszerűen mutat.
.....
Éva lett a következő. Nála is szépen látszik a sütemény jellegzetes alakja, nagyon kellemes hangulatot áraszt az egész kép......Teller Zsuzsa szeret kekszeket sütni. Talán ezért is választotta ezt a kis formát. Mini stollenek készültek nála. Szívesen bekapnék egyet!.....Horimarika túrós stollent sütött. Ez már az eredeti recept másik változata benne egy helyes marcipán rúddal. Jövőre kipróbáljuk!És végül az enyém