Kedvenc képem. Játék! Összesítés

  • 2017.03.11.
  • 3

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt. Érdekes volt figyelemmel kísérni, hogy kinek melyik képe tetszett a legjobban.
Elnézést kérek mindenkitől, aki már a körmét rágta izgalmában, hogy vajon milyen képek érkeztek a világtörténelem első Kedvenc képem játékára. Az az igazság, hogy még lett volna két jelentkező, de sehogyan sem tudtam velük megértetni magam. Nem készítettek új blogbejegyzést, és így meg sem említettek. Gondoltam, csak azokat ismertetem, akik a szabályoknak megfelelően jelentkeztek.1.
Évától
egy kiváló burgonyás lepény még kiválóbb képe érkezett. 5 év alatt sem tudták lenyomni újabb fotók a dobogóról. Szilárdan tartja magát. Gratulálok!http://takarekoskonyha.blogspot.hu/2012/05/burgonyas-lepeny.html...................2.
Mrs Same
epres pálinkája sem mai szerelem. A pálinkának, megjegyzem jót is tesz egy kis érlelődés. Sokáig csodáljuk mi is. Nagyon
előkelő jelenség lett így fotózva.http://habvero-fakanal.blogspot.hu/2015/12/epres-palinka.html......................3.
Sherpa
vagyis Andrea egészen friss fotót talált, amely a legtöbb elismerést kapta eddig nála. Mi is csatlakozunk a fan-klubhoz.:) Esetleg kaphatnánk is belőle?

http://sherpakonyhaja.blogspot.hu/2017/02/afonyas-csokilencses-keksz.html.....................4. Nem is tudom, hogy mi tetszik legjobban Verus képén. Talán a karamell? Vagy inkább a krém? Esetleg a tejszín? Netán az eprek? Végül is elmondhatjuk, hogy úgy szép, ahogy van.http://veruskonyhaja.blogspot.hu/2016/05/francia-kremes.html..........................5.
Kisildi a facebook oldalán (ez itt a reklám helye!) osztotta meg ezt a képet, ez azonban mit sem von le az információ áramoltatás értékéből. Már írtam neki egyszer, hogy bekötött szemmel ugyan valószínűleg nem ismerném meg a képeit, de egyedi, különleges világot alkot. Olyan műalkotás-féle mindegyik.http://kisildi.blogspot.hu/2015/12/andreea-nescafes-unnepi-sutemenye.html.............................6.
Katalin küldte el ezt a két édes (valóban!) nyuszikát. Kiváló fázisfotókkal az eredeti bejegyzésben! A közelgő ünnep jegyében. Lehet, hogy kiteszem háttérképnek, ann