Játék

  • 2014.01.29.
  • 2

Ismerjük meg egymást!Ez egy játék, Róza linkelt be. Még sohasem játszottam ilyet, nem vagyok nagyon ismerős a netes világban, de örömmel fogadtam a felkérését.
Szabályok:1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki megjelölt.2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.3. Jelölj ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukban, hogy kik lettek megjelölve.Magamról:
1. Tönkrement házasságunkat Isten gyógyította meg, így tértünk meg. Mindenkit arra biztatok ezért, hogy ne váljon el, ha válságba kerül a házassága, mert van megoldás. Férjem később lelkész lett. Én meg lelkészné.2. Még 5 gyermekünk született a meglévő kettő mellé. Fiúk létszáma: 1.
3. Isten az első az életemben, igyekszem Őt szolgálni örömmel és hálaadással.4. Aztán jön a család: a férj, a gyerekek és az unoka.5. Napközis tanító néni vagyok, de nagyon várom a nyugdíjas éveket. Még sokáig, mert csak 56 éves vagyok.
6. Szeretek olvasni, írni és fényképezni. Hamarosan veszek egy új gépet. Már ideje!7. A blogom keresztyén gasztro+blog. Igyekszem egy kis bibliaismeretet is becsempészni a receptek mellé.RozaBMariettaLillaCsillagosGitmargitEszter