Csokis csíkos keksz, avagy Albert kekszes süti csokisan

  • 2019.08.30.
  • 7

Hozzávalók :
- 1 zacskó Albert keksza fehér csokis krémhez- 1/2 csomag fehér csokis pudingpor- 2,5 dkg cukor- 1,75 dl tej- 5 dkg fehér csoki- 12,5 dkg mascarponea tetejére- 10-12 dkg tejcsokiElkészítés :
1 dl tejet felforralok a cukorral, majd besűrítem a maradék tejben, csomómentesen kikevert pudingporral. A fehér csokit beletördelem a forró pudingba és alaposan elkeverem, hogy felolvadjon. Ha a krém langyosra hűlt, kihabosítom a krémsajttal.A kekszeket megkenem a pudinggal, egymás után rakosgatom őket, majd a hosszú kekszkígyót alufóliába csomagolva a hűtőbe teszem 2-3 órára.A keksz sütit bevonom a vízgőzön felolvasztott csokival, majd dermedés után szeletekre vágva kínálom.Jó étvágyat !