Málnás sajttorta

  • 2018.05.30.
  • 8

Hozzávalók :
az alaphoz- kb. 6-9 babapiskótaa krémhez- 25 dkg mascarpone- 10 dkg tejföl ( 20 %-os )- 2 kisebb tojás- 8 dkg nádcukor- 1 csomag vaníliás cukor- 1,25 dkg étkezési keményítő- 1 citrom lereszelt héjaa tetejére- kb. 8-10 dkg málnaElkészítés :
Előmelegítem a sütőt.Egy tortaforma alját ( kb. 20 cm-es forma ) kirakosgatom a piskótával.A krémhez a hozzávalókat robotgéppel simára keverem és az alapra öntöm. Megszórom a málnával, majd 160-170 fokon, kb. 30-40 perc alatt készre sütöm. Tűpróbát végzek ! Akkor jó, hogyha aranybarna a teteje és enyhén rezgős még.Jó étvágyat !