Személyre szabott online blogtuning program bloggereknek

  • 2018.01.06.
  • 3



Már majdnem hét éve blogolok, baromi sokat foglalkozom vele, hogy egyre jobb, érdekesebb és különlegesebb legyen a blogom, az írásaim, minden, ami kikerült a kezem billentyűzetem alól. Közben rengeteg blogot is olvasok, aktív vagyok blogos csoportokban is, mert egyrészt érdekel, hogy mások mit írnak és némileg a munkám része is. És sokszor érzem azt a bejegyzéseket olvasgatva, hogy uhh, de írnék ennek a bloggernek, hogy ezt meg azt módosítva mennyivel jobb, érthetőbb, egyszerűbben kezelhetőbb stb. lehetne a felülete. Van, hogy meg is teszem, de inkább visszafogom magam, nem is mindenki örül a kéretlen tanácsnak és hát ugye azt gondoltam, hogy ki vagyok én, hogy megmondjam…
Most viszont annak, aki szeretné, megmondom!

Egyéni, online „mentor” programot indítok bloggereknek.

Miért blogtuning?
Sokan nem tudják olvasói szemmel nézni a blogjukat, az író természetesen érti, hogy miről van szó, de egy odakerülő új olvasó egyszerűen eltéved, nem érti, hol tudja felvenni a fonalat. Nincsenek “kiszolgálva” az olvasók, ezért nem biztos, hogy tovább böngésznek az oldalon. Sokan néhány hónap után úgy érzik, elfogyott a téma, már mindent kiveséztek. Több mint 900 bejegyzés (csak ezen a blogon) után mondhatom, hogy nem így van. Tehát velem nem írni tanulsz, arra vannak sokkal kompetensebb szakértők, hanem apró, de annál fontosabb finomságokkal próbáljuk “tuningolni” az írásokat és az egész blogot.


Miből áll a blogtuningolás?
A blogodra és annak a Facebook oldalára fogunk koncentrálni.
Első lépésként átnézem a blogodat és a Facebook oldaladat, amiről egy részletes, írásos elemzést fogsz kapni minden olyan elemre kitérve, amin a véleményem szerint lehetne még finomítani vagy változtatni és nyilván a jó dolgokról is “megemlékezünk” :). Megnézem, mi az, ami hiányzik, amivel még bővíteni lehetne vagy kellene az egész összképet vagy annak egy kis részletét.


egy korábbi blogelemzésem – kb ilyen részletességre lehet számítani
Ezután 3 héten keresztül a rendelkezésedre állok. Át tudjuk beszélni az elemzést, azt, amit valami miatt nem értesz, máshogy gondolsz, az ennek kapcsán jövő új gondolataidat. Ez történhet írásban, de akár skype-olhatunk is, ahogy neked jó. Nem adok meg erre maximális időt, terjedelmet, hogy mondjuk 3x fél óra, nyilván nem 0-24-ben fogunk erről értekezni, de én is azt szeretném, hogy elégedett legyél a végén, ha ez sok kérdéssel jár, akkor több időt szánunk rá. És persze 3 hét után sem foglak „elhajtani”, ha esetleg lesz további kérdésed.  

Mikor tudsz jelentkezni?
Bármikor. Mivel egyéni és online működik a dolog, tulajdonképpen csak tőled függ, hogy mikor szeretnéd. Szükségem van pár napra, míg elkészül az elemzés, utána bele is vághatunk!

Mennyibe kerül?
16.400 Ft, melyet a 3. hét végén átutalással tudsz fizetni.

Hol tudsz jelentkezni?
E-mailen: linda.morvai@gmail.com
Természetesen ha van kérdésed, észrevételed, akkor is szívesen a rendelkezésedre állok.

Belevágunk?
Belevágunk!

Címkék

Blogtuning