Nagy mell = nagy kedvezmény " egy kínai étteremben

  • 2017.08.08.
  • 3



Ha G kosaras melltartót hordasz, 65 % kedvezményt kapsz!
Ezzel az igen  furcsa vevőcsalogató módszerrel állt elő a Trendy Shrimp nevű kíniai gyorsétterem. Ahogy a reklámtábla is mutatja, mellméret szerint differenciáltan jár a kedvezmény. Az A kosarasoknak csak 5 % jár, a tekintélyes G kosár már 65 % kedvezményre is elég!
A reklámtáblájuk mangafigurákkal mutatja be a mellméreteket és a hozzájuk tartozó kedvezményt. A helyiek nagyon hamar panaszt is tettek, mert szerintük (is) egyrészt vulgáris, másrészt diszkriminatív is.
De az étterem vezetője nem talál ebben semmi kivetnivalót, állítólag 20 %-kal nőtt az étterem forgalma – és nem csak férfiakból állt a plusz vendégsereg, hanem a kedvezményre jogosító testrészt büszkén bemutató hölgyekkel is. Ennek ellenére eltávolították azóta a reklámtáblát.
A slusszpoén, hogy az étterem Csöcsiang tartomány fővárosában, Hangcsouban található.
Nem is tudom, mit szóljak ehhez. A nőket abszolút lealacsonyító, őket kiállítási tárgyként kezelő fazon lehet az étteremvezető. Aki nőként ide bemegy a 65 % kedvezményért, az meg is érdemli :S 
De lehet, hogy csak irigy vagyok, hogy itt nem kapnék túl nagy engedményt…


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!

Forrás: http://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-40851224

Címkék

Érdekes Kínai