Unikornis kolbász! Hogy mi?

  • 2017.05.08.
  • 9



Nem tudom, kinek jutna eszébe az übercuki unikornisokról, hogy megegye… De a gyártó cég úgy, gondolja, erre lesz kereslet.
Amikor először olvastam erről, azt hittem, hogy az őrült japánok műve, de nem, a hűvös és decens németeké. Egy keletnémet cég dobta piacra ezt a rózsaszín kolbászkát, melynek a csomagolásán az unikornis szivárványt hány (aki nem tudná, annak elárulom, hogy az unikornisokból az “ellentétes oldalon” is csillámos-szivárványos dolog jön ki, de biztos úgy gondolták a csomagolást tervezők, hogy azt már túl durva lenne megjeleníteni :D)
Nyugalom, a kolbász nem tartalmaz ledarált unikornist. Csak bíbortetűt, amitől a rózsaszín árnyalatát kapja – igen, ez a kármin, ami például a gyümölcsjoghurtokban is összetevő.
A cég kifejezetten a 2017-es grillszezonra szánta a terméket, emellett van kifejezetten női és férfi kolbászuk is Gáz, de azért csak megkóstolnám!


Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!



Forrás: https://www.merkur.de/welt/einhorn-bratwurst-rosa-einhorn-trend-wird-immer-absurder-meta-8253273.html

Címkék

Érdekes