Berlinben tequila esik eső helyett

  • 2017.03.31.
  • 6



Azt hiszem, a berliniek sűrűn járnak manapság esőtáncot!
Pedig amúgy utálhatják az esőt, mert az egész őszi-téli időszakukat ez jellemzi. Nem csoda, hogy sokan ilyenkor elvonulnak nyaralni “melegebb éghajlatra”. A mexikói idegenforgalmi hivatal pedig azt szeretné, ha a németek az ő országukat választanák a pénzüknek elköltésére pihenésre.
A mexikóiak nemzeti itala, a tequila abszolút népszerű Németországban – csak az USA-ba importálnak többet belőle. A tequila + esőből jöhetett az ötlet, hogy a kettőt összekombinálják és egy zseniális, egyedi reklámot hozzanak létre Mexikó számára. Az Urban Spree Galériában felállítottak egy olyan szerkezetet, amely a tequilából felhőt képez, majd abból iható csapadék esik. És itt jön az esőtánc jelentősége, csak akkor esik a tequilaeső, ha az utcákon is esik
Egy ultrahangos párásító olyan frekvencián hozza rezgésbe a tequilát, amitől látható köddé változik. Ezt egy tartályba vezetik, ahol gőzzel keverve felhő alakul, majd a poharat alátartva lehet “csapolni” az italt.
Ez egy olyan látványosság, érdekesség, amit tutira mindenki ki akar próbálni, de most már csak az a kérdés: ezek után ki akarna az eső elől elmenekülni Berlinből?







Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!

Címkék

Érdekes