Répás kence - Blogkóstoló 10.

  • 2013.08.09.
  • 8

A Blogkóstoló 10. fordulójában
Kisildi, a forduló háziasszonya
egy viszonylag friss blogot sorsolt nekem párnak,
Zsófiét. Kis fejtörést is okozott, hogy mit válasszak, mert nem volt még olyan sok recept az oldalán.Végül a
répás kencét
próbáltam ki, amit kenyérre is lehet kenni, nálam csak úgy magában elfogyott :)Hozzávalók:1 kis fej hagyma2 nagy szál sárgarépa3 kanál majonéz - én ehelyett tejfölt használtam1 kanál mustárpár csepp citromlésó, borsElkészítés:A hagymát apró kockákra vágjuk, a répát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük.
A többi hozzávalóval elkeverjük.Egy kis ideig a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, utána fogyasztható.

Címkék

Répa