Fokhagymás bundában sült csirkemell párolt répás-káposztasalátával

  • 2017.02.13.
  • 9

A palacsintamasszát kicsit megbolondítottam egy kiskanál fokhagymakrémmel és egy csipet őrölt borssal.Különlegessége még, hogy nagyon egészséges kókuszzsírban sütöttem,így bírta az epém is.Hozzávalók:1/2 kg csirkemellliszttojásfokhagymakrémsóborstejsárgarépakáposztaecetkókuszzsírszárított bazsalikomElkészítése:A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk,majd beleforgatjuk az előre elkészítettpalacsintatésztába, amibe egy fél kiskanál fokhagymakrémet,és egy csipet őrölt borsot keverünk.Kókuszzsírban,szép pirosra megsütjük.( A kókuszzsír teljesen semleges ízű,vigyázni kell a sütési hőmérséklettel,ha már füstöl akkor alacsonyabb hő kell)A salátához a káposztát és a répát legyaluljuk,sózzuk, majd állni hagyjuk.Megpároljuk a sótól megpuhult zöldségeket,amelyeket bazsalikommal,ecettel ízesítjük.