Pulykamell és burgonya rozmaringosan kovászolt cukkinivel és patiszonnal

  • 2016.06.26.
  • 0

Gyorsan elkészíthető ízletes étel készítettem kedvenc fűszeremmel a rozmaringgal.A pulykamell pillanatok alatt megpuhult, a burgonyát a hús alatt képződött fűszeres zsiradékban pirítottam meg.Hozzávalók 2 személyre2-3 szelet / fő pulykamell szelet1/2 kg újburgonya1 újnyi rozmaringágbors
sózsíradék (
itt kókuszzsír)Elkészítése:A pulykamell szeleteket nagyon óvatosan frissentartó fólia alatt kissé megklopfoljuk.Sózzuk, borsozzuk,majd a zsiradékban melybe rozmaring levélkéket szórtunk pár perc alatt megsütjük.Nem szabad sokáig sütni, mert kiszárad.Közben a burgonyát meghámozzuk,kockára vágjuk, és sós vízben feltesszük főni.Amikor a hús megsült, kiszedjük a zsiradékból, és a félig megfőtt burgonyát beletesszük, megpirítjuk.Kovászolt cukkinivel tálaljuk.http://konyha-labor.blogspot.hu/2016/06/kovaszolt-cukkini-patiszon-es-kaposzta.html

Címkék

Pulykamell