Pácolt sült Keszeg,és Kárász

  • 2013.07.28.
  • 3



Halacskák sültek ma.

Pácolódtak már egy napja.


Hozzávalók:Kárász Keszeg2 teáskanál só1 kiskanál borskakukkfű1 kiskanál pirospaprika1,5 dl olaj1 kiskanál fokhagymakrém1 evőkanál szójaszósz


A sűrűn beirdalt halakat kívül belűl jól bekenjük a következő olajos-fűszeres keverékkel.


Az olajba belekeverünk egy kiskanál fokhagyma krémet, kiskanál pirospaprikát, és borsot,


kakukkfűvet,szójaszószt.


Fóliába csomagoljuk, és egy éjjelt hűtőben hagyjuk pácolódni.


Másnap sütjük grillen, vagy serpenyőben szép pirosra.A horgászok és a halak hasonlóak. Mindketten bajba kerülhetnek, ha kinyitják a szájukat.
Jimmy D. Moore

Címkék

Hal