Rakott gombás-kolbászos tészta

  • 2013.06.12.
  • 9




Gombaszezon van!

Egyszerű rakott étellel jövök ma, az arányokat most mindenki saját ízlésére bízom.
Hozzávalók:tészta ( orsó,makaróni,tollhegy,stb)gombakolbásztejfölhagyma + hagymaszársóbors

Először elkészítjük a gombás-kolbászos ragut.
Hagymát dinsztelünk, rádobjuk a kolbászt, majd a gombát, fűszerezzük, és tejföllel kicsit
megrotyogtatjuk.

Közben a tésztát kifőzzük, és
raguval összekeverjük, kiolajozott tepsibe simítjuk, és tejföllel

megöntözzük.

Meghintjük még hagymaszárral, és forró sütőben megpirítjuk.
Salátával, egy pohár sörrel , nem igazán fogyókúrás ebéd."Tanuld meg értékelni azt, amid van, mielőtt az élet megtanít értékelni azt, amid volt."