Banánkenyér

  • 2012.11.13.
  • 9

Egészséges süti, szép süti, jó süti, nyomott banán-eltűntető süti, éjjelféltizenkettőssüti, idegnyugtatósüti.Reggelire, uzsonnára, éjszakára, ha a szomszéd baszkodja az ajtót, ha redvás és kib**szott kávézaccal van felszórva a konyha, ha tanulni kell, ha nyelvvizsgázni kell.Mert valami öröm is kell.BANÁNKENYÉR egészségesen, zabbal, rosttal, minden jóval.- egy bögre zabpehely- egy bögre teljeskiőrlésű (vagy sima...) liszt- 3 nyomi banán- 1 tojás- 1 jó nagy ek. natúr joghurt- 1 tk. fahéj- 1/2 tk. szódabikarbóna- 1/2 tk. sütőpor- 3 ek. barna cukor/ egyéb- csipet só- csokidarabok, vagy kakaóbabzúzmányÖsszekevertem a száraz hozzávalókat, másik tálban meg a zúzott banánt és a nedveseket, aztán össze a kettőt. Sütőpapíros kenyérformában sült 30 percet, a közepesnél erősebb lángon, de azért nem maxon. Tűpróbával ellenőrizhető.Hagyjuk kihűlni, majd élvezkedve tömjük megfáradt fejünkbe, féléjfélkor, mikor még a házi sincs kész.Aztán majd jól elkárhozunk. eredeti recept innen.