A legjobb szülinapi ajándék

  • 2016.08.22.
  • 9

Zakatol a nyár, lassan a végéhez is ér. A külföldi nyaralást hamar letudtuk, még az elején, de tervezünk még egy belföldit is, most a nyár végén. Szorgosan telnek a hétköznapok, sok munkával, és persze sütés-főzéssel. A vállalkozásom is szépen alakulgat, csak sajnos a blogra nem jut elég időm.

Egy hónapja volt a szülinapom, az egyik és egyben legszuperebb ajándékom egy kontakt grill volt. Régóta szerettem volna már egyet. Jó, tudom, most a gyakorlott grillezők azt mondják, hogy pfff, ez nem is igazi grill. Majd ha kertes házban fogok lakni, lesz majd nekem is igazi grillem. De amíg panelban, addig tökéletes lesz ez is.

Mindig is rajongtunk a grillezett ételekért, az összes tengerparti nyaralásunkon a frissen fogott, grillezett halakat és zöldségeket élveztük a legjobban. Hm, most is összefut a nyál a számban, amikor eszembe jutnak. Végre itthon is készíthetek ilyen finomságokat. Csirkemellel avattam fel a gépet, aztán jött a grillezett sajt, virsli, kolbászok, cukkini.

Ez csak a kezdet, lesz még sok finom falat. Nagy előnye, hogy a kinti grillekkel ellentétben nem számít, hogy milyen idő van, ha esik, ha fúj, vagy az sem baj, ha tél van, és éppen havazik, akkor is ugyanúgy fogom tudni használni ezt a szuper kis gépet. Füstös íz ide vagy oda, jól el fogok szórakozni vele. :)

Ha tetszett, megtalálsz a Facebookon is.



Címkék

Grill