KARÁCSONYI FAHÉJAS KEKSZ

  • 2016.12.04.
  • 5

Három hét múlva karácsony! Jupííí! :D
Photo by Naky:
http://www.facebook.com/KockacZukorhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2016Hozzávalók kb. 30 db kekszhez:·







120 g margarin vagy vaj·







250 g liszt·







110 g cukor·







1 db tojás·







1 cs vaníliás cukor·







1 kk sütőpor·







2 kk fahéjElkészítés:A folyékony vagy puha vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást összekeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és fahéjat. A tésztát egy órára hűtőbe tesszük.A tésztát lisztes alapon kinyújtjuk. Formákat nyomunk belőle, illetve használjunk tészta nyomdát. A nyomda tetejét lisztbe kell nyomni használat előtt, hogy ne ragadjon hozzá a tésztához.Tepsiben, szilikon lapra rakjuk a kinyomott formákat, és előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt kisütjük.
Jó étvágyat!-KockacZukor-