MINDENMENTES MUFFIN

  • 2016.08.08.
  • 9

Túl gyorsan elfogyott.. este készítettem el, és másnap délutánra már nem volt belőle. Nem túl édes, a tésztája szuper állagú. Fogyasztható reggelire, vagy csak úgy menet közben. Zacsiban vagy dobozban az aprók számára a bármikor bevethető falnivaló. No és ugye mindenmentes. ;-)
Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2016Hozzávalók:• 230 g zabliszt• 2 dl laktózmentes tejszín• 100 g kókuszolaj• 2 db tojás• 6 g sütőpor• 2 ek kakaópor• 2 db banán• 4 ek xilit• 1 tk rumaromaElkészítés:A kókuszolajat, a tejszínt, a tojásokat, az összenyomott banánt, a xilitet, a rumaromát (kihagyható) összekeverjük. A zablisztet is a sütőporral. Majd a száraz anyagot a folyékonnyal. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben a muffinsütő mélyedéseibe muffinpapírokat helyezünk, és megtöltjük a csokis, banános krémmel a mélyedés háromnegyedéig.180 fokon, légkeverésesen, 15-20 percig sütjük.Természetesen ez egy alaptészta, amit még csoki darabokkal, gyümölccsel, magokkal, krémmel a tetején gazdagíthattok ízlés szerint.Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2016-KockacZukor-