ŐSZ - Sajtos-diós kenyér, sült paradicsommal

  • 2014.09.15.
  • 3

Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2014Szerelem színek és illatok, kopogó eső, a vizes föld szaga.. és az illatos konyha.. ;-)Hozzávalók:magos, teljes kiőrlésű kenyér10 dkg kéksajt10 dkg durvára tört dió
10 dkg krémsajtkoktélparadicsompetrezselyemőrölt szerecsendió, borsElkészítés:Keverjük össze a krémsajtot a kéksajttal, majd adjuk hozzá a megtört diót, és az apróra vágott petrezselymet. Fűszerezzük borssal és szerecsendióval.
Kenjük meg vele a - pirított - kenyér szeleteket.
A koktélparadicsomot tűzzük tűre vagy pálcikára, majd előmelegített sütőben, szilikonlapon, kevés olívaolajjal meglöttyintve süssük addig, amíg el nem kezd pirulni.A feltéttel megrakott kenyekre helyezzük rá a sült paradicsomokat, és már tálalhatjuk is.KocakcZukor/ Naky's food photography