HÁROM FOGÁS MEXIKÓI
- 2014.09.27.
- 5
A nyártól elbúcsúztunk. Az ősz, ami inkább indián nyár, csodás napsütéssel ajándékoz meg minket továbbra is. A lakás ablakait szélesre tárva jöttünk össze ismét egy közös főzőcskézésre, Szani javaslatára most egy három fogásos mexikói menüsort elkészíteni. A korábbi KockacZukor bevetésekről részletesen írtam, de most úgy gondolom, beszéljenek inkább a fotók. ;-)Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2014PALOMAS – a welcome drinkHozzávalók 4 személyre:·
2,5 dl tequila·
2-3 lime leve·
6 dl grapefruit lé·
2 csipet sóElkészítés:A tequilát, lime levet és a sót koktél shakerben összerázzuk, hozzáadjuk a jégkockát. 4 pohárba szétosztjuk a keveréket, majd poharanként kb. 100-200 ml grapefruit levet öntünk rá.
Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2014ERDEI GOMBÁS QUESADILLASHozzávalók:·
2 ek olívaolaj ·
250 g gomba vegyesen: shiitake, laska, barna csiperke·
1 közepes fej hagyma·
1 jalapeno chili paprika·
1 gerezd fokhagyma ·
1 közepes paradicsom