HÁROM FOGÁS MEXIKÓI

  • 2014.09.27.
  • 5

A nyártól elbúcsúztunk. Az ősz, ami inkább indián nyár, csodás napsütéssel ajándékoz meg minket továbbra is. A lakás ablakait szélesre tárva jöttünk össze ismét egy közös főzőcskézésre, Szani javaslatára most egy három fogásos mexikói menüsort elkészíteni. A korábbi KockacZukor bevetésekről részletesen írtam, de most úgy gondolom, beszéljenek inkább a fotók. ;-)Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2014PALOMAS – a welcome drinkHozzávalók 4 személyre:·







2,5 dl tequila·







2-3 lime leve·







6 dl grapefruit lé·







2 csipet sóElkészítés:A tequilát, lime levet és a sót koktél shakerben összerázzuk, hozzáadjuk a jégkockát. 4 pohárba szétosztjuk a keveréket, majd poharanként kb. 100-200 ml grapefruit levet öntünk rá.
Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2014ERDEI GOMBÁS QUESADILLASHozzávalók:·







2 ek olívaolaj ·







250 g gomba vegyesen: shiitake, laska, barna csiperke·







1 közepes fej hagyma·







1 jalapeno chili paprika·







1 gerezd fokhagyma ·







1 közepes paradicsom