DIÉTA - SPENÓTOS FELFÚJT

  • 2013.11.29.
  • 4

Bakker.. nem vettem édesítőszert.. pedig ma bementem egy pár boltba hazafelé. Pff.. böö.. akkor holnap újra fel kell kerekednem, pedig a hétvégén egyetlen közértbe sem akartam betenni már a lábam.
No de ma sütöttem olyat, amit diéta mellett is meg lehet enni, mert nincs benne más, csak fehérje és spenót.Próbálok olyan ételeket mutatni nektek, amit a fogyókúrázók is megehetnek, de azoknak is ízlik, akik elégedettek a testsúlyukkal, és azt a szót nem is tudják értelmezni, hogy diéta. A mázlisták.. :-)Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2013A hozzávalók:4 tojás250 gr ricotta200 gr reszelt sovány sajt0,5 kg spenót levélszerecsendióborsmediterrán vegetavaj és egy kis graham lisztElkészítés:A spenót leveleket leforráztam, és kicsit megvagdostam. Ehhez hozzákevertem a ricottát, a reszelt sajtot, a tojásokat és a fűszereket. Mindent összekevertem. A kis formákat kivajaztam, és megszórtam graham liszttel, majd a formák 3/4-ig megtöltöttem azokat a keverékkel. Kb. 20-30 percre betettem őket az előmelegített sütőbe. Amikor már láttam, hogy megemelkedett a felfújt, és elkezdett pirulni a teteje, kivettem a sütőből és tálaltam. :-)Jó étvágyat! Javasolom reggelire, de akár ebédre is!Photo by Naky:
http://www.facebook.com/naky.photographyhttp://drbayeredit.wix.com/nakys-food-photoAll rights reserved (c) 2013-KcZ-