Mascarponés disznónyelv paszta

  • 2015.03.08.
  • 6

Reggelire, uzsonnára felvágott helyett:Hozzávalók:3 db főtt disznónyelv1 tojásból majonéz2 kanál tejföl 3 kanál mascarpone1 kanál vágott zöldpetrezselyem sóborscitromléAz alaposan megmosott disznónyelvet hideg vízben feltesszük főni, mellédobunk egy kis fej hagymát, 2-3 babérlevelet, 15-20 szem feketeborst, sót, 2-3 cikk fokhagymát. Lassú forralással 1-1.30 órát főzzük. Még melegen megtakarítjuk a bőrétől, majd ha kihűlt apróra daráljuk.A majonézt összekeverjük a mascarponeval, a tejföllel, sóval, borssal, citromlével, zöldpetrezselyemmel
ízesítjük majd összevegyítjük a darált főtt nyelvvel.