vegyes meleg saláta eperrel

  • 2012.05.05.
  • 5

Hozzávalók : 25 dkg vegyes tengeri apróságok, 1 ek olaj, só, citrombors, 1 babérlevél, 2 gerezd fokhagyma, fél citrom, 25 dkg madársaláta, 10 dkg rukkola, 15 dkg friss eper.Elkészítése: Az olajat felhevítem, beleteszem a babérlevelet és a citromborsot. Amikor jól átforrósodott, beleteszem a kiolvasztott és jól lecsepegtetett tengeri herkentyűket, majd addig sütöm, amíg a leve elpárolódik. Közben picit sózom, és hozzáteszem az apróra vágott fokhagymát. Ezzel éppen csak átforgatom és már kész is.A tányérra halmozom a salátákat, ráteszem a forró ragut és rádarabolom az epret. Citrommal díszítem.Energiatartalom: 480 kcal