Pilóta cake pops

  • 2014.04.09.
  • 7

Szóval, nem tudom, menő-e még sütinyalókát készíteni. De ha menő, ha nem, ez akkor is baromi jó. Már ha szereti az ember a Pilóta kekszet. Én igen. Szóval bombasztikus élmény, úgy százcsilliárd kalóriával, szóval csak óvatosan!Recept a Kifőztük áprilisi számában is!
Hozzávalók (nagyjából 20 darabhoz): 12 db pilóta keksz50 g mascarpone100-150 g étcsokoládécsokoládéforgács nyalókapálcák A kekszeket késes aprítóban megdaráljuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, és addig dolgoztatjuk tovább a géppel, amíg összeáll a massza. Golyókat formázunk a masszából, hűtőbe tesszük egy órára. Az étcsokoládé háromnegyed részét megolvasztjuk, kevergetve visszahűtjük, közben a felaprított maradék negyed részt is belekeverjük a csokoládéba. Amikor összeolvadt a csokoládé, megmártjuk benne a pálcára szúrt golyókat, lecsepegtetjük a felesleges csokoládét, végül megforgatjuk a csokoládéforgácsban. Azoknak, akik inkább a még menőbb oreo kekszre szavaznak, klikk IDE.

Címkék

Csokoládé