Gombás tojásrántotta

  • 2016.03.25.
  • 3

A tojásrántottának is, ahogyan a lecsónak ezernyi elkészítési módja létezik. A tojás mindamellett, hogy élettanilag fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, különböző sütemények, töltelékek, vagy mártások fontos alkotó eleme, de önmagában is alkalmas tartalmas és ízletes ételek elkészítésére. Legyen az reggeli, feltét, saláta, vagy előétel. Az alábbi egyszerű leírást ötlet adónak szánom és mindenkinek a saját ízlésére és fantáziájára bízom a továbbiakat.Elkészítési idő: 20 percHozzávalók: 4 adag4 db gomba8 db tojás1 ek zsír, vagy olajőrölt borssóA gombát megtisztítom, vékonyra szeletelem és a zsiradékon megpárolom.A tojásokat egy tálban elkeverem sózom, borsozom, ráöntöm a gombára és ízlés szerinti állagúra sütöm.Tálaláskor pirospaprikával, apróra vágott petrezselyemmel díszítem.