~ SÁRGARÉPÁS CSICSERIBORSÓKRÉMLEVES ~
- 2019.11.06.
- 8
»HOZZÁVALÓK«- kis fej vöröshagyma- 2 szál répa
- 1 csicseriborsó konzerv (
főtt - 400 g )- 1 zöldségleveskocka- 3 ek olívaolaj- só, bors - ízlés szerintA finomra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott répát és jól átpirítjuk. Felöntjük kb 6 - 7 dl vízzel,
hozzáadjuk a leveskockát és addig főzzük, amíg a répa megpuhul.Ezután hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, ízlés szerint
fűszerezzük és egy botmixerrel az egészet krémesre turmixoljuk. Pár perc alatt összeforraljuk és ha szükséges vízzel hígítjuk.
A szerzőről
Juditka konyhája