~ OLÍVABOGYÓS PARADICSOMOS PADLIZSÁNRAGU ~

  • 2019.08.04.
  • 7

»HOZZÁVALÓK«- 1 padlizsán - kb 50 dkg
- 3 db nagyobb paradicsom- 1 fej vöröshagyma- zöld olívabogyó - tetszés szerint- 3 ek paradicsompüré- só, bors- friss bazsalikomA paradicsomnak eltávolítjuk a héját és a padlizsánnal együtt felkockázzuk.Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd megpároljuk rajta a felszeletelt hagymát, ezután hozzáadjuk a padlizsánt és jól átpirítjuk. Közben megsózzuk, hogy kiengedje a levét és hozzáadjuk a paradicsomot. Amikor már a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a paradicsompürét, az olajbogyót, sózzuk, borsozzuk és az egészet pár perc alatt összesütjük.
Friss kenyérrel fogyasztjuk.