~ RÉPÁS KÓKUSZGOLYÓ ~
- 2018.10.30.
- 9
»HOZZÁVALÓK«- 10 dkg datolya- 10 dkg aszalt szilva- 2 szál közepes répa- 10 dkg őrölt dió- csipet só- 1 - 2 ek méz- 1 - 1 kk őrölt fahéj és szerecsendió- kb 8- 10 dkg kókuszreszelék + a forgatáshozA meghámozott répát
kislyukú reszelőn lereszeljük. A datolyát és a szilvát egy késes aprítóval krémesre aprítjuk, majd hozzáadjuk a diót, a répát és ízesítjük. Azután hozzákeverünk annyi kókuszreszeléket, hogy jól formálható masszát kapjunk. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd legalább 60 percre hűtőbe tesszük.A masszából diónyi golyókat formálunk és kókuszreszelékbe forgatjuk.
A szerzőről
Juditka konyhája