Majonézes burgonya torta

  • 2017.11.30.
  • 1

Egy újabb vacsora ötlettel jövök. Gyönyörű saláta meg zöldhagyma van
még a kertünkben. Csak az olajbogyót vette a párom, a többi hozzávaló

itthonról került ki.Hozzávalók: 6 darab főtt krumpli, 1 fej hagyma, 1 fej saláta, pár zöldhagymaszár, néhány szem olajbogyó.
A majonézhez: 1 tojássárga, 1 kisk. mustár, 150 ml olaj, só, bors.Kikavarjuk a majonézt, hozzáadjuk a felkockázott főtt krumplit, az apróra vágott hagymát , jól összekeverjük, majd egy lábosba téve, tálalásig jégszekrényben tartjuk.A salátát megmossuk. a tányéron elrendezzük. A hagymaszárakat megmossuk, feldaraboljuk, az olajbogyókat előkészítjük.Tálalás előtt a majonézes krumplit a salátára borítjuk, széleit hagymaszárral, tetejét pedig olajbogyóval díszítjük.