Csicserifasírt

  • 2018.03.08.
  • 4

Anyától kaptam krumplisalátát. Ehhez szerettem volna készíteni valamit, de nem húsos ételt. Mivel egy nagy doboz csicseriborsó konzerv megbontva állt a hűtőben, gondoltam, felhasználom fasírthoz. Falafelfélét sütöttem, de inkább csicserifasírtnak nevezem. :)ElkészítésAz elkészítése nagyon egyszerű. Villával összetörjük a csicserit, lereszeljük a répát és a többi hozzávalóval, fűszerekkel összegyúrjuk. Tetszés szerint golyókat vagy kis lapos szeleteket formázunk és 180 fokos előmelegített sütőben készre sütjük.Hozzávalók:5 ek. csicseriborsó1 répa2 ek. csicseriborsó liszt2 ek. lenmagpehely1 ek. tahini1 ek. olívaolajsó, bors, őrölt kömény ízlés szerint1 tk. dijoni mustár1 tk. cm ketchup